De kracht achter Singel

Wij verbinden langdurig vraag en aanbod op de arbeidsmarkt binnen de bouw, onderhoud en techniek. Dat doen wij met name door te verbinden, te ontwikkelen en te ondersteunen. Singel creëert waarde voor vakmensen door ze aan een passende baan te helpen. Voor onze partners vinden wij medewerkers, die bijdragen aan de ontwikkeling van hun organisatie. Wij ambiëren goed werkgeverschap door de beste mensen aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Wij zijn er voor zowel de werkgever als de werknemer! Lees hieronder de vier peilers waar wij voor staan.

Verbinden
Wij verbinden gemotiveerde (vak)mensen met de vraag naar talent van onze opdrachtgevers.

Ontwikkelen
Wij ontwikkelen de arbeidsmarktpositie van onze vakmensen met werkervaring, passend advies, cursus en opleiding. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie van onze partners.

Ondersteunen
Wij ondersteunen (vak)mensen door ze te begeleiden bij de zoektocht naar een (nieuwe) baan, het gehele sollicitatieproces en de eigen ontwikkeling gedurende hun carrière middels o.a. opleidingen en cursussen. Wij staan altijd voor onze mensen klaar!

Ontzorgen
Wij ontzorgen onze partners door het uit handen nemen van juridisch werkgeverschap en door hulp te bieden tijdens de zoektocht naar passend personeel.

Neem contact op
Wil je met één van onze krachten contact opnemen? Zie de contactgegevens van ons team hier
onder.